Uređeno odbojkaško igralište i vatrogasna staza u Gornjem Kuršancu

Ljubitelji odbojke u Gornjem Kuršancu sada mogu uživati u novoizgrađenom odbojkaškom igralištu. Igralište je prilagođeno standardima i dobilo je najkvalitetniji pijesak, čime postaje idealno mjesto za rekreativne i natjecateljske mečeve. Ovaj zahvat značajno poboljšava uvjete za igru i omogućujući lokalnoj zajednici, posebno mladima, da se bave odbojkom u optimalnim uvjetima.

Paralelno s obnovom odbojkaškog igrališta, uređena je i vatrogasna staza za vježbe. Ova staza pruža vatrogascima optimalne uvjete za treninge i simulacije intervencija, čime se dodatno jača spremnost i efikasnost vatrogasne službe. Vatrogasci sada imaju na raspolaganju moderno opremljen prostor za provođenje svojih vježbi, što doprinosi sigurnosti svih mještana.

Oba projekta realizirana su uz financijsku podršku Općine Nedelišće, koja se kontinuirano zalaže za unapređenje kvalitete života svojih građana. Ovime se nastavljaju investicije kojima Općina potiče mlade i starije na aktivno bavljenje sportom i volonterizmom, čime se promovira zdrav i aktivan način života.

Načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak izrazio je zadovoljstvo ovim projektima: „Općina Nedelišće se još jednom dokazala kao zajednica koja brine o svojim stanovnicima, potičući ih na aktivan i zdrav način života. Ulaganjem u sportsku i vatrogasnu infrastrukturu, želimo stvoriti uvjete koji će omogućiti našim mještanima da se bave sportom i volonterizmom u što kvalitetnijim uvjetima.“

Pozivamo sve stanovnike Gornjeg Kuršanca da iskoriste obnovljene sadržaje, uživaju u sportskim aktivnostima te podrže naše vatrogasce u njihovim naporima za očuvanje sigurnosti zajednice. Ovi projekti predstavljaju još jedan korak ka stvaranju bolje i povezanije zajednice za sve generacije.

Izbor jezika