Općina Nedelišće izdvaja 50.000 kuna za stradale od potresa

Dragi prijatelji Banovine, Općina Nedelišće stoji uz vas i spremni smo pomoći ljudstvom i opremom. Ove neviđene prirodne katastrofe i razaranja odnijele su nekoliko života. Stojimo sućutno u tuzi i molitvi s obiteljima nastradalih.

Općina Nedelišće  izdvojiti će  50.000 kuna financijske pomoći iz općinskog proračuna za sve ljude koji su ostali bez svojih domova. Akciji prikupljanja pomoći pridružila se i Župa Presvetog Trojstva u Nedelišću, a pridružiti će se i ostale župe iz područja Općine Nedelišće.

Gradsko društvo Crvenog križa od danas 30.12. kreće s prikupljanjem pomoći za cijelo Međimurje tokom sljedeća dva mjeseca svaki dan od 09-18 sati u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću na adresi Josipa Marčeca 27, 40305 Nedelišće.

Prikupljenu robu volonteri će  pakirati u obiteljske pakete i organizirano distribuirati na područja Petrinje, Gline i ostalih okolnih naselja koja su pogođena potresom.

 

  S obzirom da su se povećali resursi za skladištenje robe, građani mogu donirati odjeću/obuću i deke. A vezano uz prehrambene i higijenske potrepštine – prikupljaju se slijedeći artikli:

Pin It
© 2020 Općina Nedelišće