Poziv za dostavu članaka i fotografija za informativni bilten Općine Nedelišće

Poštovani,

započeli smo s pripremama za izdavanje informativnog biltena Općine Nedelišće broj 26, koji će izaći u lipnju 2019. godine. Uz sadržaje koje priprema Općinska uprava, željeli bismo obuhvatiti i najvažnije aktivnosti iz Vašeg djelokruga rada. One se odnose na razdoblje od lipnja 2018. godine, jer su ostale aktivnosti već bile objavljene u prethodnom biltenu.

Napominjemo da članke i fotografije dostavite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili snimite na CD/DVD te ga dostavite.

Članci bi trebali biti spremljeni kao word dokument i kada te članke i fotografije snimite, svakako provjerite možete li ih otvoriti. Poželjno je da članke predate i otisnute (isprintane) te da istaknete osobu za kontakt i njezin broj telefona radi eventualne provjere ili dopune podataka.

Molimo Vas da nam dostavite članke na najviše jednoj A4 stranici za jedan najvažniji događaj koji obilježava Vaš rad u proteklom razdoblju te da pripremljene materijale predate u Jedinstveni upravni odjel Općine Nedelišće, do 01. travnja 2019. godine.

 

Zahvaljujem Vam na suradnji! 

S poštovanjem,                                                              

 

OPĆINSKI NAČELNIK
Darko Dania

 

KLASA:008-02/19-02/05
URBROJ:2109/12-01-19-1
Nedelišće, 18.02.2019.

 

 

 

Pin It
© 2018 Općina Nedelišće