The Amazing Slideshow Addon!

Energetska obnova zgrade općinske uprave Općine Nedelišće u Nedelišću

Općina Nedelišće pristupa realizaciji projekta energetske obnove centralnog objekta općinske uprave Općine Nedelišće, na adresi M. Tita 1 u Nedelišću, te ovim putem obavještavamo sve građane kako će se, od 18. ožujka do polovice svibnja 2019. godine, provoditi građevinski radovi na energetskoj obnovi objekta općinske uprave (fasaderski radovi, radovi na zamjeni kompletne stolarije, el. i strojarski radovi).

Iz navedenog razloga centralna zgrada općinske uprave neće biti u funkciji. Svi telefonski brojevi će se preusmjeravati na privremene smještajne lokacije u naselju Nedelišće i to izdvojeni dio općinske uprave na adresi M. Tita 1 (iza banke), te poslovni objekt Turističke zajednice, u ulici M. Tita 60 u Nedelišću.
Kako bi se građanima omogućila što lakša komunikacija, blagajna i pisarnica ostati će na lokaciji M. Tita 1 (iza banke).

Slijedom navedenog molimo za razumijevanje.

Objave

21.03.2019

Javni poziv na Izbornu godišnju Skupštinu KUU Seljačka sloga Nedelišće

  Pregled

 

06.03.2019

Poziv za dostavu članaka i fotografija za informativni bilten Općine Nedelišće

  Pregled

06.03.2019

Poziv za dostavu prijedloga za dodjelu Plakete Općine Nedelišće za 2018. godinu

  Pregled

12.02.2019

Obavijest javnosti o provedbi postupka ocjene o potrebi strateške procjene  utjecaja na okoliš za postupak izrade VI. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Nedelišće

  Pregled

Prenosimo s društvenih mreža

© 2018 Općina Nedelišće