Ova stranica koristi kolačiće kako bismo unaprijedili kvalitetu njezina sadržaja . Korištenjem sadržaja, pristajete na korištenje kolačića .

19. Međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2017.' održat će se od 9. do 11. lipnja u Nedelišću u sajamskoj dvorani MESAP-a i na vanjskim prostorima.

Kroz proteklih 20-tak godina MESAP je izrastao u značajnu sajamsku manifestaciju u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga. Prema riječima direktora MESAP-a Vitomira Kirića, sajam izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa: - Trodnevna gospodarska manifestacija organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Posebnost je ovog sajma što će se predstaviti međimurske općine i gradovi sa svojim izlagačima (tvrtkama, obrtnicima, OPG-ima i udrugama). Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju putem naših kontakata.

'MESAP 2017.' uz domaće poduzetnike i obrtnike okupit će izlagače iz Slovenije, Srbije i Mađarske, a preko posrednika i tvrtke iz Italije, Austrije i Njemačke. Na ovogodišnjem MESAP-u bit će više od 200 izlagača, koji će na 2000 četvornih metara dvoranskog i 12 tisuća kvadrata vanjskog izložbenog prostora predstaviti svoje proizvode i usluge, uz priliku za poslovne kontakte te sklapanje novih ugovora. MESAP ima veliko značenje i za samu Općinu Nedelišće jer je on nastavak jedne dugogodišnje sajamske tradicije koja traje u ovom kraju.

Posjetitelji, za koje je ulaz i ove godine besplatan, mogu očekivati standardne raznovrsne sajamske sadržaje, stručne skupove i radionice te zabavne sadržaje, a posljednjeg dana, u nedjelju, održat će se i stočarska izložba.

Svečano otvorenje 19. MESAP-a bit će u petak 9. lipnja u 11 sati. Svečanom otvorenju nazočit će, uz organizatore i domaćine iz Općine Nedelišće, predstavnici Međimurske županije, međimurskih općina i gradova, Hrvatske obrtničke i gospodarske komore te brojni poduzetnici i gosti izvan naše županije.